• 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
laden bij 110V

#1
Ik woon op sint maarten en heb net een 2014 bmw i3 REX gekocht. Ik laad via een 110 V kabel via t lichtnet 10A. Als ik de stekker in de auto steek, krijg ik alleen t witte licht te zien, niet het blauwe knipperlicht. Ik krijg de auto niet verder dan 34km opgeladen (25%). Op de bijgeleverde kabel geeft het kastje wel aan dat er power is en dat hij laadt, maar er gebeurt niets. Iemand enig idee wat ik kan doen zodat hij gaat laden? Er is geen dealer op t eiland, geen publieke laadstations. Ik heb de 2e electrische auto op t eiland, dus hier geen support.
groet,
claire
Antwoord

#2
HI Claire. Gefeliciteerd met je aankoop! Geweldig dat je gekozen hebt voor de BMW i3.

Heb je al gecheckt of het helpt om de laadspanning aan te passen? Als je via de opties naar 'laden' gaat kun je de laadspanning aanpassen. Misschien moet je eens proberen deze in plaats van 'Maximaal' naar 'Laag' te zetten. Gaat dat goed dan probeer je 'middel' . Dat zou het euvel kunnen oplossen.

Leuk dat je je vraag hier stelt. Ik hoop dat het zo gaat lukken. Laat je ons wat weten?
- BMWi3-forum.nl; Het enige echte Nederlandse BMW i3 Forum voor Nederland en Belgïe - 
Antwoord

#3
Verder is het van belang dat je een geaard stopcontact gebruikt. Probeer ook eens elders te laden met de thuislader. En anders schakel een elektricien in om een laadpunt te maken. Die moet je kunnen helpen verwacht ik.
- BMWi3-forum.nl; Het enige echte Nederlandse BMW i3 Forum voor Nederland en Belgïe - 
Antwoord


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Gebruikers die dit topic lezen:
1 gast(en)