BMWi3-Forum.nl
Accupakketverwarming info verbeteren - Afdrukversie

+- BMWi3-Forum.nl (http://bmwi3-forum.nl)
+-- Forum: BMW i3 Eigenaren Forum (http://bmwi3-forum.nl/forum-8.html)
+--- Forum: Suggesties voor BMW (http://bmwi3-forum.nl/forum-5.html)
+--- Topic: Accupakketverwarming info verbeteren (/thread-35.html)Accupakketverwarming info verbeteren - Ernst Lelystad - 21-01-2018

Het accupakket heeft ingebouwde verwarming voor modellen die ook stoelverwarming hebben. Jammer dat dat nergens anders aan is te zien, ook jammer dat je niet de temperatuur van het accupakket kunt aflezen terwijl dat blijkbaar wel belangrijk is. Hoe je die accupakketverwarming aanzet is erg ondoorzichtig, in de handleiding vind ik daar niets over, op Youtube een filmpje dat je dat met je remote app kunt aanzetten maar dan weer zonder dat je ziet HOE dat moet, het lijkt samen met de interieurvoorverwarming te gaan ? Ik begreep van de dealer dat dat automatisch gaat als je de "vertrektijd-optie instelt", maar dat zou dan minstens 2,5 uur voordat je vertrekt moeten worden ingesteld. Ik ga verder zoeken naar info, als je daar iets over weet dan graag info hieronder.


RE: Accupakketverwarming info verbeteren - DriekdeGadgetfreak - 08-03-2018

Als ik de vertrektijd op 8 uur instel, zie ik aan de monitoring van mijn laadpaal ongeveer 3 uur van tevoren (om 5 uur dus) gedurende 20 minuten de auto laden met 1300 Watt. Dat lijkt me de verwarming van de accu.

Groet, Hans